116 Tips
Pages
FITNESS CARDIO
conseil-cross-astuce-4-bons-plans-pour-reussir-des-vacances-sportives

Op vakantie leef je op een ander ritme en dat gaat vaak ten koste van je conditie. De tips van Domyos helpen je om je fysiek voor te bereiden op een geslaagde sportieve vakantie.

FITNESS CARDIO

Dit is de laatste sessie van onze fitheidschallenge na de vakantie. Om je trainingen in schoonheid af te sluiten, heeft Rémy nog een laatste bonusuitdaging in petto: ben je klaar om nog eens alles te geven?

FITNESS CARDIO

Zin om je uit te leven? Dat komt dan goed uit, want Rémy heeft een kleine verrassing klaar voor deze 4de sessie...laat je leiden voor een bonusuitdaging!

FITNESS CARDIO

We zitten in de laatste rechte lijn van de Domyos-challenge! Pomp jezelf nog eens vol energie met deze nieuwe en speciale work-out voor buik en billen.

FITNESS CARDIO

Laat jezelf niet kennen voor deze 5de sessie van onze Domyos-challenge! Je hebt er al meer dan de helft van het traject opzitten! Hier vind je nog een nieuwe work-out met kettlebell.

FITNESS CARDIO

We zijn vertrokken voor de 2de week van onze Domyos-challenge! Neem alvast je springtouw erbij voor de volgende reeks oefeningen.

FITNESS CARDIO

Dit is een speciaal buik-billenprogramma om de eerste week van onze challenge af te sluiten. Veel trainingsplezier iedereen!

FITNESS CARDIO

Het is dringend tijd om energie bij te tanken! Wat zou je ervan zeggen om onze nieuwe Domyos-challenge eens uit te testen en de winter in topvorm aan te vatten? Niet getalmd, hier komt de eerste sessie!

FITNESS CARDIO
conseils-multipsorts-corps-sante-sport-et-problemes-cardiaques

Vandaag de dag stelt men vast dat sporten gunstig kan zijn voor hartpatiënten, op voorwaarde dat ze een aantal regels naleven …

FITNESS CARDIO
conseils-multisports-tendance-sport-connecte

Smart producten zijn een deel gaan uitmaken van ons leven: horloges, armbanden, kleding, keukentoestellen... Ze bestaan ook voor sporten, onder andere voor fitness. Ontdek hier hoe deze producten jou kunnen helpen tijdens het sporten!

NAAR BOVEN