11 Tips
FITNESS CARDIO
conseils-musculation-astuces-quel-programme-pour-la-seche

Cutten of droogtrainen is een vorm van krachttraining waarvoor je een stevige basis nodig hebt om doeltreffend te zijn. Om zichtbaar resultaat te boeken, is deze gids een handig hulpmiddel!

FITNESS CARDIO
conseils-active-astuce-quelle-activite-pour-les-gens-en-surpoids

Lijdt u aan overgewicht en wilt u beginnen met sporten? Als u niet weet hoe te beginnen of welke activiteit te kiezen, volg dan onze tips op.

FITNESS CARDIO
conseils-energy-exercice-on-veut-une-endurance-dathlete

Je hebt altijd het uithoudingsvermogen van een atleet gewild? Domyos heeft een opbouwend trainingsschema op drie verschillende toestellen uitgestippeld, om je duurvermogen aanzienlijk op te trekken!

FITNESS CARDIO
conseils-shape-astuce-comment-mincir-avant-les-fetes

Laatste rechte lijn voor Kerstmis: samen zorgen we ervoor dat we in topconditie zijn! Om je mooi en stralend te voelen tijdens de feestdagen, geven we je hier enkele tips om te vermageren.

FITNESS CARDIO
conseils-active-astuce-mincir-en-douceur-par-ou-commencer

Waar begin je om traag maar zeker af te vallen? Dat willen we je laten ontdekken met behulp van een paar eenvoudige en doeltreffende afslanktips.

FITNESS CARDIO

Met de crosstrainer zet je tot 80% van je spieren aan het werk. En dat in alle zachtheid… Domyos, je fitnesspartner, helpt je om de kilootjes eraf te krijgen met de crosstrainer.

FITNESS CARDIO

Wij geven je graag de nodige tips om ten volle van de voordelen te kunnen genieten: cardio- en conditietraining zonder de gewrichten teveel te belasten.

NAAR BOVEN