11 Tips
FITNESS CARDIO
conseils-musculation-astuces-quel-programme-pour-la-seche

Cutten of droogtrainen is een vorm van krachttraining waarvoor je een stevige basis nodig hebt om doeltreffend te zijn. Om zichtbaar resultaat te boeken, is deze gids een handig hulpmiddel!

FITNESS CARDIO
conseils-active-astuce-quelle-activite-pour-les-gens-en-surpoids

Lijdt u aan overgewicht en wilt u beginnen met sporten? Als u niet weet hoe te beginnen of welke activiteit te kiezen, volg dan onze tips op.

FITNESS CARDIO

Wanneer het niet echt lekker weer is om buiten te trainen, kan een sessie op de loopband een interessant alternatief zijn. Heel wat sporters vinden dat vervelend, maar een loopband heeft heel wat voordelen die we in dit artikel even toelichten.

FITNESS CARDIO
conseils-energy-exercice-on-veut-une-endurance-dathlete

Je hebt altijd het uithoudingsvermogen van een atleet gewild? Domyos heeft een opbouwend trainingsschema op drie verschillende toestellen uitgestippeld, om je duurvermogen aanzienlijk op te trekken!

FITNESS CARDIO
conseils-active-astuce-mincir-en-douceur-par-ou-commencer

Waar begin je om traag maar zeker af te vallen? Dat willen we je laten ontdekken met behulp van een paar eenvoudige en doeltreffende afslanktips.

FITNESS CARDIO
conseils-3-bonnes-raisons-pour-courir-chez-soi

De loopband is ideaal. Je kan regelmatig thuis aan duurtraining doen. Drie goede redenen om te lopen op je eigen tempo, tot je je doelstelling hebt bereikt!

NAAR BOVEN