13 Tips
Pages
FITNESS CARDIO
conseils-musculation-astuces-quel-programme-pour-la-seche

Cutten of droogtrainen is een vorm van krachttraining waarvoor je een stevige basis nodig hebt om doeltreffend te zijn. Om zichtbaar resultaat te boeken, is deze gids een handig hulpmiddel!

FITNESS CARDIO
conseils-active-astuce-quelle-activite-pour-les-gens-en-surpoids

Lijdt u aan overgewicht en wilt u beginnen met sporten? Als u niet weet hoe te beginnen of welke activiteit te kiezen, volg dan onze tips op.

FITNESS CARDIO
conseils-energy-exercice-velo-appartement-quel-programme-mincir

Kan je afslanken op de hometrainer? Het antwoord is JA! Dit afslankprogramma voor de hometrainer, dat 8 weken duurt, is daar het perfecte bewijs van. Het zal je helpen om redelijk wat gewicht te verliezen (ongeveer 3 kg).

FITNESS CARDIO
conseils-energy-exercice-on-veut-une-endurance-dathlete

Je hebt altijd het uithoudingsvermogen van een atleet gewild? Domyos heeft een opbouwend trainingsschema op drie verschillende toestellen uitgestippeld, om je duurvermogen aanzienlijk op te trekken!

FITNESS CARDIO
conseils-shape-astuce-comment-mincir-avant-les-fetes

Laatste rechte lijn voor Kerstmis: samen zorgen we ervoor dat we in topconditie zijn! Om je mooi en stralend te voelen tijdens de feestdagen, geven we je hier enkele tips om te vermageren.

FITNESS CARDIO
conseils-active-astuce-mincir-en-douceur-par-ou-commencer

Waar begin je om traag maar zeker af te vallen? Dat willen we je laten ontdekken met behulp van een paar eenvoudige en doeltreffende afslanktips.

FITNESS CARDIO

Heb je zojuist een hometrainer gekocht en vraag je je af hoe de hometrainer goed te gebruiken? Ontdek de weldadige effecten van dit apparaat en volg onze tips om met de oefeningen te beginnen.

NAAR BOVEN