27 Tips
Pages
FITNESS CARDIO
conseils-multipsorts-corps-sante-sport-et-problemes-cardiaques

Vandaag de dag stelt men vast dat sporten gunstig kan zijn voor hartpatiënten, op voorwaarde dat ze een aantal regels naleven …

FITNESS CARDIO
conseils-multisports-corps-sante-evaluez-votre-coeur

Omdat je maar beter naar je lichaam luistert tijdens een inspanning, bieden we je hier een test aan om je algemene vormpeil te beoordelen en in het bijzonder de gezondheid van je hart te meten.

FITNESS CARDIO
conseil-multisports-corps-sante-les-mecanismes-de-notre-coeur

Het hart is een sterke en tegelijk fragiele spier die we moeten onderhouden zodat het zo lang mogelijk kan blijven werken. Lees meer over de werking van het hart zodat je beter begrijpt hoe je het goed kunt onderhouden.

FITNESS CARDIO

Voor deze eerste week van de detoxuitdaging, stellen wij een cardiotraining voor. Als je het onderstaande programma voldt, zal je transpiren, je uitleven en caloreën verbranden. Bevrijd je energie en vergeet niet om ervan te genieten !

FITNESS CARDIO
conseils-tonification-exercices-mon-circuit-training-en-7-exercices

Sport zonder dat je tijd hebt om je te vervelen, dankzij onze circuittraining met 7 oefeningen, waarbij cardiotraining en spierversterking worden gecombineerd. Reden te meer om je figuur te trainen in sneltempo!

FITNESS CARDIO
conseils-energy-exercice-on-veut-une-endurance-dathlete

Je hebt altijd het uithoudingsvermogen van een atleet gewild? Domyos heeft een opbouwend trainingsschema op drie verschillende toestellen uitgestippeld, om je duurvermogen aanzienlijk op te trekken!

FITNESS CARDIO
conseils-energy-exercice-ameliorer-vma-sur-tapis-de-course

Je bent op zoek naar trainingsprogramma's voor de loopband? Dit is een schema om je MAS te verbeteren, opgesteld door Domyos-coach Sylvain.

FITNESS CARDIO
conseils-active-astuce-jai-teste-pour-vous-le-cours-de-step

De step is een van de populairste cardio-trainingsactiviteiten geworden en is aantrekkelijk voor zowel vrouwen als mannen!! Daarom heb ik besloten speciaal voor jou een steples te testen.

FITNESS CARDIO

Hoe kan je buiten de gymzaal fitnessen? Dat kan je ontdekken dankzij het trainingsprogramma dat Eva, onze coach, speciaal voor fitnessen in open lucht heeft uitgedacht.

NAAR BOVEN