8 Tips
FITNESS CARDIO
conseils-tonification-exercices-tonifit

Ontdek de Tonifit van Domyos, een fitnessaccessoire speciaal ontworpen voor de spierversteviging: armen, rug, schouders, borst en billen.

FITNESS CARDIO

Bij vrouwen met een lepelfiguur is het onderlichaam breder dan het bovenlichaam.Hun schouders zijn vrij smal en zij hebben vaak een kleine borstomvang.Hun heupen zijn breder dan hun schouders.Zij hebben ronde billen en een duidelijke taille.

FITNESS CARDIO

Het silhouet: vrouwen met een zandloperfiguur hebben vaak een boven- en onderlichaam met ongeveer dezelfde verhoudingen. Hun taille is smaller dan hun schouders en heupen.Zij hebben vaak een flinke borstomvang.Deze ideale lichaamsbouw is over het algemeen harmonieus en in verhouding.

FITNESS CARDIO

Het silhouet: vrouwen met een rechthoekig lichaamstype zijn vaak lang en hebben kleine borsten.Zij vinden soms dat ze niet genoeg rondingen hebben.Hun taille, hun schouders en hun bekken zijn op een lijn en hebben ongeveer gelijke proporties.Zij hebben geen vet te veel en spieren die nauwelijks zichtbaar zijn.

FITNESS CARDIO
conseils-cross-exercice-exercices-videos-abdogaintrainer

Oefeningen met de Abdo Gain Trainer, het onmisbare accessoire voor wie de buikspieren wil verstevigen. Domyos begeleidt je bij oefeningen om de spieren te verstevigen.

FITNESS CARDIO

Wij geven je graag de nodige tips om ten volle van de voordelen te kunnen genieten: cardio- en conditietraining zonder de gewrichten teveel te belasten.

NAAR BOVEN