35 Tips
Pages
FITNESS CARDIO

Voor deze eerste week van de detoxuitdaging, stellen wij een cardiotraining voor. Als je het onderstaande programma voldt, zal je transpiren, je uitleven en caloreën verbranden. Bevrijd je energie en vergeet niet om ervan te genieten !

FITNESS CARDIO

Voor deze tweede week van de detoxuitdaging, stellen wij krachttraining voor als je onderstaand programma volgt, zal je je spieren verstevigen en een mooier figuur krijgen veel plezier.

FITNESS CARDIO
conseils-fitness-shape-exercices-programme-minceur-apres-les-fetes

Welke fitnessoefeningen moet je na de feestdagen doen om je lichaam weer strak te krijgen? Dat is de uitdaging van de maand: ontdek ons afslankprogramma.

FITNESS CARDIO
conseils-energy-exercice-velo-appartement-quel-programme-mincir

Kan je afslanken op de hometrainer? Het antwoord is JA! Dit afslankprogramma voor de hometrainer, dat 8 weken duurt, is daar het perfecte bewijs van. Het zal je helpen om redelijk wat gewicht te verliezen (ongeveer 3 kg).

FITNESS CARDIO
conseils-shape-exercice-rester-tonique-en-4-exercices

Hoe behoud je een strak en slank lichaam met een paar eenvoudige bewegingen? Ziehier 4 snelle en gemakkelijke fitnessoefeningen om je lichaam thuis te verstevigen.

FITNESS CARDIO

Je blijft vaak aan je bureau zitten tijdens de lunchpauze omdat je maar een uur de tijd hebt? Laat dat je niet meer tegenhouden! Dit is een eenvoudige en doeltreffende fitness-sessie voor 's middags.

FITNESS CARDIO

Steppen is een trendy fitnessactiviteit die ook vandaag nog aan populariteit wint. Om alles te weten te komen over steppen en je zin te geven in deze discipline, geeft Domyos-coach Perrine je een aantal nuttige tips.

FITNESS CARDIO
conseils-tonification-exercices-mon-circuit-training-en-7-exercices

Sport zonder dat je tijd hebt om je te vervelen, dankzij onze circuittraining met 7 oefeningen, waarbij cardiotraining en spierversterking worden gecombineerd. Reden te meer om je figuur te trainen in sneltempo!

FITNESS CARDIO

Wanneer het niet echt lekker weer is om buiten te trainen, kan een sessie op de loopband een interessant alternatief zijn. Heel wat sporters vinden dat vervelend, maar een loopband heeft heel wat voordelen die we in dit artikel even toelichten.

FITNESS CARDIO
conseils-energy-exercice-on-veut-une-endurance-dathlete

Je hebt altijd het uithoudingsvermogen van een atleet gewild? Domyos heeft een opbouwend trainingsschema op drie verschillende toestellen uitgestippeld, om je duurvermogen aanzienlijk op te trekken!

FITNESS CARDIO
conseils-energy-exercice-ameliorer-vma-sur-tapis-de-course

Je bent op zoek naar trainingsprogramma's voor de loopband? Dit is een schema om je MAS te verbeteren, opgesteld door Domyos-coach Sylvain.

FITNESS CARDIO
conseils-energy-bien-utiliser-velo-cardio-biking

Heb je zojuist een spinningfiets gekocht en vraag je je af hoe de fiets goed te gebruiken? Ontdek de weldadige effecten van dit apparaat en volg onze tips om met de oefeningen te beginnen.

NAAR BOVEN