Onze tips voor GYM/PILATES

45 Tips
Pages
GYM/PILATES

Hoe kun je in de vakantie aan je conditie werken? Met enkele eenvoudige fitnessoefeningen die je (onopvallend!) kunt doen om de hele zomer lang je figuur te behouden.

(8)
GYM/PILATES

Het is weer voorjaar, en we dromen van heerlijke dagen aan het strand. Dit is het moment om je levensstijl aan te pakken. We raden je daarom aan om dit trainingsprogramma te volgen om je lichaam strak te maken.

(2)
GYM/PILATES
conseils-shape-astuce-un-corps-tonique-en-vacances

Thuis, op kantoor of op vakantie: ontdek onze tips voor een strak lichaam terwijl je geniet van de zomer! Onderhoud samen met ons het kostbare kapitaal van je lichaam door goed voor jezelf te zorgen: zie er mooi en sportief uit op het strand met deze 5 tips!

(2)
GYM/PILATES
conseils-multisports-exercices-gagner-en-souplesse-le-bon-programme

Je voelt je stijf als een hark of wat stram? Heb je al eens stretching overwogen om daar iets aan te doen? Wij stelden een programma samen met 9 oefeningen om soepeler te worden.

(5)
GYM/PILATES
conseils-remise-en-forme-astuces-la-methode-pilates

De Pilates-methode, in 1920 bedacht in New York door Joseph Pilates, is vandaag bijzonder populair over de hele wereld. Ze is doeltreffend en heilzaam voor lichaam en geest. Het proberen waard!

(5)
GYM/PILATES
conseils-multisports-corps-les-points-de-cote

Waardoor worden zijsteken veroorzaakt? Hoe kan ik ze vermijden en wat helpt wanneer ik er toch last van heb? Wij antwoorden op al je vragen!

(3)
GYM/PILATES
conseils-multisports-corps-sante-recuperation-massage

Sporten is goed voor de gezondheid, zolang je maar blessures vermijdt en zo snel mogelijk weer herstelt om de deugden van sport ten volle te ervaren en je vormpeil en welzijn te onderhouden.
Spierpijnen na het sporten kan je vermijden of beperken, zodat ze draaglijk blijven en niet hinderlijk worden tijdens je alledaagse leven. En zo kan je ook sneller weer aan het sporten.

(4)
GYM/PILATES
conseils-multisports-astuces-accessoires-pratiquer-en-douceur

Bij fitness zijn accessoires onlosmakelijk verbonden met de verschillende disciplines, om variatie in je trainingen te leggen en aan je spieren te werken. De zogenaamde lichte disciplines, zoals yoga of pilates, hebben ook hun eigen accessoires voor een nog heilzamer effect.

(2)
GYM/PILATES
conseils-multisports-exercices-echauffement-exercices-de-stretching-vignette

De meeste sporters stretchen voor ze aan een training beginnen. De reden? Een goed gestretchte spier trekt beter samen! Hieronder volgt een volledig voorbereidingsprogramma voor je spieren, dat je kunt gebruiken als opwarming.

(2)
GYM/PILATES

De gevolgen ervan houden ons beslist sterk bezig. Maar wat is die beruchte cellulitis nu precies? Weet je echt wat het is en hoe je het kunt opsporen? Domyos geeft je meer uitleg over dit onderwerp.

(2)
GYM/PILATES
conseils-multisports-astuce-enfants-premiers-pas-sportifs

Kinderen moeten hun energie kunnen kanaliseren en vaardigheden ontwikkelen, wil je dus weten welke sport ideaal zou zijn voor jouw kind? Domyos helpt je kinderen bij de eerste stappen in de sport.

(1)
NAAR BOVEN