HOE KRIJG JE EEN GESPIERD BOVENLICHAAM?

Je hebt er dus voor gekozen om zorg te dragen voor je lichaam en je gezondheid? Ken je de spierversteviging, de perfecte activiteit voor wie een mooier figuur wil en een gezond lichaam wil behouden? Ontdek hoe je op een aangename manier een gespierd bovenlichaam kunt krijgen.

 

Waarom een gespierder lichaam?

Er is niets beter dan spierversteviging om terug in vorm te komen en een mooier figuur te krijgen. Het is de ideale activiteit om je spiertonus te verhogen, dat wil zeggen het onder spanning brengen van de spiervezels die nodig zijn voor de ondersteuning van het skelet en voor de verplaatsing van het lichaam en/of voorwerpen. Het doel? Je ontwikkelt kracht voor een betere gezondheid en om je beter in je vel te voelen. Zonder zware gewichten te gebruiken helpt spiertraining je om rustig weer te beginnen sporten, om je figuur weer in evenwicht te brengen en om alle delen van je lichaam te verstevigen (buik, billen, armen, borst). Je lichaam krijgt mooie vormen en tegelijkertijd ontwikkel je de gewoonte om te bewegen.

 

Een gespierd bovenlichaam krijgen

Heb je weinig spiertonus en ben je op zoek naar manieren om je armen, schouders, rug of borst te verstevigen? Weet dan dat er hele praktische fitnessaccessoires bestaan, zoals halters of gewichten. Deze accessoires zijn ontworpen voor spiertraining of revalidatie en kunnen door iedereen op elke leeftijd worden gebruikt. Je kunt er elk deel van het bovenlichaam mee trainen: bovenarmen, onderarmen, schouders, trapeziumspieren, rugspieren, borstspieren en de hele bovenkant van de rug. Praktisch voor iedereen die aan zijn figuur en conditie wil werken, zelfs gewoon thuis. Elk gewicht een andere kleur: beginners kiezen bij voorkeur de lichtste gewichten. Aan jou de keuze om je bovenlichaam te versterken!

 

FITNESS CARDIO

Voor slankere benen gaat er niets boven lichaamsbeweging. Maar een paar goede dagelijkse gewoonten kunnen ook helpen om dit streefdoel van veel vrouwen te bereiken …

NAAR BOVEN