conseils-cross-astuces-comment_avoir_un_corps_de_reve

HOE KRIJG IK EEN DROOMLICHAAM

Werken aan uw figuur, dat kan eigenlijk op elk moment van de dag! Zodra u opstaat, of voor de spiegel staat, wanneer u achter uw bureau zit of de metro neemt....leer hoe u uw lichaam op elk uur van de dag kunt trainen. Weg met die saaie routine: ontdek onze tips voor een droomlichaam.

 

Opgestaan? Werk aan uw houding

U hebt het in het verleden vast gehoord: "ga rechtop staan"... Vroeger bleef men dat tegen u zeggen om te voorkomen dat u een kromme rug zou krijgen... Maar let u hier zelf eigenlijk nog op? Leer om uw houding te corrigeren en zo te werken aan uw droomlichaam. Hiermee maakt u de diepgelegen spieren rondom de wervelkolom sterker. Een goede gewoonte Elke ochtend gaat u direct na het opstaan op de grond zitten, met uw zitbeenknobbels op de grond. Strek uw benen en houd uw armen gestrekt voor u uit. Span uw buikspieren aan, houd uw hoofd en schouders stil, en druk nu uw billen naar beneden, richting de vloer; tegelijkertijd beweegt u de kruin van uw hoofd zo ver mogelijk omhoog. Probeer u voor te stellen dat u ruimte wilt maken tussen uw ruggenwervels. Met deze houding rekt u 's ochtends uw wervelkolom op en zorgt u voor een goede houding

 

Houd vol voor een stevige buste

We hebben de neiging om onze borst te verwaarlozen. We weten vaak ook niet precies hoe we dit lichaamsdeel moeten trainen. Maar naarmate we ouder worden, boet onze buste in aan stevigheid! Wilt u een mooi decolleté houden en wilt u werken aan een droomlichaam, dan moet u ermee aan de slag. Wist u trouwens dat er onder uw borsten borstspieren liggen? Wanneer u die spieren traint, zorgt u dat uw borsten weer stevig worden. We geven u een tip voor een mooie buste: gebruik de Body Power, een doeltreffende fitnessaccessoire waarmee u met behulp van slechts een oefening traint voor een mooie borst. Wanneer u elke dag 10 minuten voor de spiegel oefent, zult u snel resultaat zien. Met een minimum aan inspanning houdt u ronde en stevige borsten!

 

Buikspieren trainen achter uw bureau

Is uw buik slap geworden? Zoekt u naarstig naar een manier om deze zone om te zetten in een wasbordje? U moet weten dat u op elk moment van de dag kunt werken aan een droomlichaam. U kunt uw buikspieren altijd en overal kunt trainen. We hebben een goede tip! Train uw buik achter het bureau! U hoeft echt niet een complete fitnessruimte in te richten voordat u gaat trainen... Uw bureaustoel leent zich uitstekend voor een doeltreffende buikspieroefening. Trek tijdens de lunchpauze een paar minuten uit voor de training. Neem plaats achter uw bureau. Zorg dat u comfortabel zit met uw rug tegen de rugleuning. Steun met uw armen op de leuningen, adem diep in- en uit terwijl u uw beide knieën omhoog brengt. Houd deze positie 5 seconden vast en breng uw knieën terug naar de uitgangspositie. Herhaal deze beweging 10 keer.

 

Mooie benen op de trap

Na een drukke en volle dag op uw werk komt u aan in het trappenhuis van uw flat. U twijfelt of u de trap zult nemen, of toch met de lift zult gaan... Maak korte metten met dit dilemma, en neem de trap. Dat is namelijk goed voor uw gezondheid! Van traplopenkrijgt u slanke kuiten, benen en billen. Ook is het een uitstekende training voor uw conditie en uw ademhaling. Voor een optimale training loopt u op uw tenen. En voor wie thuis geen trappen heeft: voer deze tip buiten op een trap of in de metro uit.....Of koop een mini-stepper: een handige fitnessaccessoire die weinig plaats inneemt en waarmee u uw benen optimaal traint. Hoe werkt de mini-stepper? U gaat op het apparaat staan en neemt steeds kleine pasjes. Hiermee werkt u aan een strakker figuur, zonder dat u van huis hoeft.

 

Een slanke heuppartij

Kent u hem nog, de Hula Hoop? Die grote hoepel waarmee u tijdens het speelkwartier speelde? De hoepel is weer helemaal terug! Iedereen die een slanke taille wil, gaat tegenwoordig aan de slag met de hoepel. Pak deze leuke bezigheid weer op, want het is een uitstekende manier om te werken aan slanke heupen en eenstrakke buik. De oefening is kinderlijk eenvoudig: plaats de hoepel rond uw taille en kijk recht voor u uit. Span de buikspieren aan en ontspan uw schouders; draai met uw heupen van links naar rechts en van voor naar achter, en beweeg uw benen losjes mee; Wissel zo nu en dan van draairichting om de spieren aan de andere kant aan het werk te zetten. Doe elke dag even deze leuke oefening, meer heeft u niet nodig: u werkt aan uw droomlichaam en krijgt een mooie smalle taille.

 

 

 

Nu weet u hoe u op elk moment van de dag en onder alle omstandigheden slim kunt trainen...Dat droomlichaam hoeft geen droom te blijven!

GYM/PILATES
conseils-shape-astuce-un-corps-tonique-en-vacances

Thuis, op kantoor of op vakantie: ontdek onze tips voor een strak lichaam terwijl je geniet van de zomer! Onderhoud samen met ons het kostbare kapitaal van je lichaam door goed voor jezelf te zorgen: zie er mooi en sportief uit op het strand met deze 5 tips!

FITNESS CARDIO
conseils-active-astuce-5-conseils-pour-etre-bien-dans-son-corps

Een dipje, weinig energie, moe, kortom - alles is je teveel? Het is niet gemakkelijk om het hele jaar door in vorm te zijn. En toch zijn er eenvoudige manieren om je beter in je vel te voelen. Lees de tips van Olivier, onze coach.

NAAR BOVEN