KRACHTTRAINING: HOE UW TREKSTANG KIEZEN

(1)

Wil je je rug- en armspieren ontwikkelen met behulp van een eenvoudig en doeltreffend hulpmiddel? Ontdek dan de trekstaaf! Voor het juiste model, aangepast aan jouw doelstellingen, heeft Domyos talrijke tips voor je klaar.

 

Alvorens te kiezen, enkele goede redenen om te investeren !

De trekstang is het meest gebruiksvriendelijke spieraccessoire. De trekstang van Domyos kan, zowel vast als verstelbaar, eender waar in uw huis worden bevestigd.

 

De trekstang stimuleert uw spieren door hangoefeningen. Ter herinnering: plaats de stang in de hoogte, pak de stang vast en trek u omhoog, vanuit een positie waarin uw armen gestrekt zijn.

 

Deze spieroefeningen stimuleren de biceps, de rugspieren, de schouders en de borstspieren. De gebruikte spieren zijn echter ook afhankelijk van de gekozen stang.

 

Welke technische eigenschappen voor welke gebruikersvoordelen?

Om  uw trekstang te kiezen vergelijkt u deze op drie niveaus: 

 

  • De prestatie is het maximum gewicht dat wordt ondersteund door de trekstang. Het is beter ongelukken te vermijden door een trekstang te kiezen die uw gewicht en het gewicht van uw inspanningen ondersteunt.

 

  • De veiligheid, meer bepaald het type muur waaraan u uw trekstang vastmaakt.

Voor vaste trekstangen zoals de stang Domyos BT 500 kiest u best een betonnen muur.

 

  • Het opberggemak. Als u uw trekstang wilt opbergen, en ze dus regelmatig gaat monteren en demonteren, kies dan verstelbare stangen zoals de trekstang Domyos BT 200.

 

Welke trekstang voor welk gebruik?

De rugspieren met de trekstang Domyos  BT 200

Deze verstelbare trekstang, of "deurstang" wordt tussen twee muren geklemd. Ze is verkrijgbaar in klein formaat, verstelbaar van 70 tot 95 centimeter, of in groot formaat, verstelbaar van 100 tot 120 centimeter.

 

De grote rugspieren, de monnikskapspieren, de biceps en de triceps met de vaste trekstang BT 500 Domyos

Deze trekstang wordt vastgemaakt tegen een muur dankzij de vier bevestigingspunten. Ze is ontworpen voor de intensieve training van de spieren, bij u thuis.

Opgelet: bevestig de stang tegen een stevige muur, bijvoorbeeld in beton. 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vote
BODYBUILDING
conseils-sculpt-astuce-progresser-en-3-lecons

Bij krachttraining moet je een aantal basisregels in acht nemen om er voordeel uit te halen. Ontdek hier hoe je snel vorderingen boekt aan de hand van een paar handige tips.

(1)
BODYBUILDING

Om uw rug te trainen en verstevigen zijn drie bewegingen noodzakelijk in rechtstaande positie : horizontaal uitrekken, verticaal uitrekken en de schouders optrekken.

NAAR BOVEN