conseils-sculpt-tendance-methode-lafay

DE LAFAY KRACHTTRAINING METHODE

De Lafay methode is een begrip in krachttraining.. De methode, beschreven in de bestseller "Krachttraining methode, 110 oefeningen zonder hulpmiddelen", is geschikt voor iedereen, van amateur tot professional. Wat houdt het in? Ontdek de centrale uitgangspunten van de Lafay methode.

 

Wat is de Lafay methode?

De Lafay methode werd ontwikkeld door de Franse sportman Olivier Lafay, auteur van vele boeken over zorg voor het lichaam en spieropbouw. Het boek, dat een strategie voor spieropbouw en maar liefst 110 oefeningen bevat, belicht het volgende principe: spieren ontwikkelen, zonder extra gewichten te gebruiken, uitsluitend met het gewicht van het lichaam of enkele alledaagse voorwerpen: bank, tafel, stoel... Een doeltreffende training die past bij iedereen, waarbij de bewegingen zich met de ervaring mee ontwikkelen. 2 sleutelwoorden voor succes: discipline en methode! In navolging van het succes van het werk volgde er een voedingsprogramma en een gids speciaal voor vrouwen, met 80 oefeningen zonder hulpmiddelen.

 

Waarom kiezen voor de Lafay methode?

Omdat u hiermee vooruitgang boekt met de tijd! De enige beperking? Uw eigen motivatie… De Lafay methode past zich aan iedere sportieve doelstelling aan: afvallen, massa opbouwen, de conditie onderhouden, fysieke prestaties bereiken… De methode, gebaseerd op een principe van interactiviteit, biedt een antwoord op alle ondervonden uitdagingen en biedt zo de mogelijkheid om voortdurend de prestaties te verbeteren. De sessies worden op heldere en nauwkeurige wijze uitgelegd, het enige wat u hoeft te doen is de aanwijzingen en de tijdindicaties nauwgezet te volgen. Voordat u begint vindt er een niveau-test plaats, zodat ieder op eigen niveau en naar eigen vermogen kan trainen.

 

Een kosteloze krachttraining: de gunstige effecten?

Het voordeel van krachttraining met het gewicht van het lichaam is dat u alle lichaamseigenschappen kunt trainen: vermogen, kracht, uithouding, lenigheid, weerstand… en bovendien riskeert u niet te overbelasten. Met de oefeningen van de Lafay methode werkt u aan het hele lichaam, geen enkele spier wordt overgeslagen. Ongeacht uw lichaamsbouw, u geniet van een complete krachttraining, van de warming-up tot aan de cooling-down na de inspanning. Het resultaat: een zeer hoog atletisch niveau, als we vertrouwen op de vele lafayanen die de methode al hebben uitgeprobeerd.

 

 

 

Nu weet u wat de centrale uitgangspunten zijn van de Lafay krachttraining methode. Onthoud dat het volgen van de klok tijdens de sessies cruciaal is voor het slagen van de methode. Zorg dat u een goede dosis wilskracht klaar heeft om de series op te volgen, dan bent u klaar om snelle resultaten te boeken.

 

En u, hebt u deze methode al eens geprobeerd? Wat was uw ervaring?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vote
BODYBUILDING
conseils-multisports-corps-sante-au-coeur-du-muscle

Spieren zijn synoniem voor kracht en gezondheid, door aan sport te doen kunnen we ze ontwikkelen. Hier behandelen we de dwarsgestreepte skeletspieren, de spieren die door middel van pezen verbonden zijn met de botten.

(1)
FITNESS CARDIO
conseils-sculpt-astuce-4-verites-sur-les-muscles

Train op een goede manier, en zeg de mythes over krachttraining vaarwel! We bespreken hieronder 4 waarheden, zodat u voortaan weet wat u moet geloven.

(1)
NAAR BOVEN