conseils-cross-produit-mesurez-force-strap-training

MEET UW KRACHT MET STRAP TRAINING

(2)

Weet u hoe u uw trainingssessies naar een hoger niveau kunt brengen? Probeer dit eens: de Domyos Strap Training! Wat bedoelen we daarmee? We hebben het over een onmisbare krachttainingsaccessoire voor een complete training waarmee u uw hele lichaam grondig traint. Klaar om uw kracht te meten?

 

Domyos Strap Training, wat is dat?

De Domyos Strap Training is een spierversterkende accessoire waarmee u met behulp van banden trekoefeningen kunt uitvoeren. Door gebruik te maken van uw lichaamsgewicht kunt u weerstandstrainingen doen. De set bestaat uit een band, een sluiting, handgrepen en enkelbanden. U kunt het systeem vastmaken aan een deur, binnen of buiten, of aan een vast stang. U kunt dus ook thuis of lekker in de open lucht trainen.

 

Voor wie is het bedoeld?

Goed nieuws: de Domyos Strap Training is voor iedereen geschikt. Deze methode kan zowel door de beginner als door de ervaren sportschoolbezoeker worden gebruikt. De moeilijkheidsgraad hangt samen met de verschillende houdingen en met de hellingsgraad van het lichaam.

 

Waarom u dit zou moeten doen?

Omdat de Domyos Strap Training u direct resultaat oplevert! Al na een paar minuten trainen voelt u dat alle spieren van uw lichaam hard moeten werken. Het is een uitstekende training ter aanvulling van de klassieke krachttraining waarmee u op een andere manier uw kracht kunt testen. Krachttraining met behulp van het lichaamsgewicht werkt uitermate doeltreffend voor de progressieve spierversterking. U breidt de oefeningen moeiteloos uit, zonder dat u teveel nadenkt bij de inspanning die u moet leveren. Er zijn oneindig veel houdingen die u kunt gebruiken voor steeds afwisselende, nieuwe trainingssessies!

 

Waarom is het goed?

Door met uw gewicht aan de band te gaan hangen geeft u alle spieren van uw lichaam een grondige workout. Bij het zoeken naar evenwicht worden de buikspieren voortdurend aangesproken. Bij elke oefening zet u de spieren van de romp aan het werk. Met behulp van uw lichaamsgewicht kunt u variëren met elke positie. U kunt spelen met de intensiteit van de oefening en deze steeds zwaarder maken om uw prestaties verder te verbeteren. Wanneer u regelmatig traint, verliest u gewicht, wordt uw lichaam soepeler en verbetert u uw evenwichtsgevoel. Voert u verschillende oefeningen achter elkaar uit, dan werkt u aan uw ademhaling en aan uw cardiovasculaire systeem. Het is ook nog eens een prima manier om rugpijn te verlichten.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Vote
19,99 €*
4.76 / 5 37 Reacties
  BODYBUILDING

  Ontdek de STRAP TRAINING, het onmisbare accessoire voor spierversteviging. Domyos begeleidt je bij oefeningen om de spieren te verstevigen.

  (4)
  NAAR BOVEN