7 Tips
MULTISPORTS

Om de hele zomer lang in topvorm te zijn, moet je vanaf vandaag goed aan jezelf beginnen denken. Hier lees je hoe voeding je kan helpen om opnieuw de nodige energie en vitaliteit te vinden om te genieten van de zomer en (hopelijk) van de zon ...

(2)
MULTISPORTS

Toxines zijn giftige stoffen die worden uitgescheiden door een levend organisme. Volg onze adviezen om het lichaam te helpen die toxines zo goed mogelijk te verwijderen.

(3)
MULTISPORTS
conseils-multisports-corps-sante-quel-sport-contre-lanxiete

Je bent eerder het onzekere, angstige type? Sporten is een heel doeltreffende manier om dat onaangename gevoel tegen te gaan. Enkele ideeën die je helpen om je beter te voelen.

(2)
MULTISPORTS
conseils-multisports-astuce-pour-faire-du-sport-entretenez-motivation-

Wanneer het wat moeilijker gaat, vind je al snel allerlei uitvluchten om niet aan sport te doen. Voor elke uitvlucht bestaat er wel een oplossing, dus geen tijd meer te verliezen: zorg ervoor dat je gemotiveerd blijft!

(2)
MULTISPORTS
conseils-multisports-corps-sante-cafe-et-sport

Je hoort tegenstrijdige dingen over de invloed van cafeïne op sporters. Mag je nu koffie drinken wanneer je regelmatig aan sport doet? Domyos geeft antwoord …

(1)
MULTISPORTS

Uw lichaam moet de spieren op spanning kunnen brengen, en heeft dan ook energie nodig om de training te kunnen volbrengen ! Goed eten helpt uw lichaam om beter te trainen.

(1)
NAAR BOVEN