119 Tips
Pages
FITNESS CARDIO
conseils-shape-exercice-4-exercices-a-faire-sur-la-plage

Hoe blijf je in vorm, zelfs op het warme zand? Met deze eenvoudige (en discrete!) fitnessoefeningen behoud je de hele zomer lang je strakke lijn.

(2)
FITNESS CARDIO

Domyos geeft je een aantal tips om in topvorm én met een plat, strak en knap buikje de zomer tegemoet te gaan.

(1)
FITNESS CARDIO

Wil je iets aan je lijn doen voor de zomer, zonder evenwel je goede humeur en je gezondheid op het spel te zetten? Geen nood! Wij hebben voor jou het ideale afslankprogramma om je lichaam op een aangename manier weer mooi strak te krijgen.

(1)
FITNESS CARDIO
conseil-cross-astuce-4-bons-plans-pour-reussir-des-vacances-sportives

Op vakantie leef je op een ander ritme en dat gaat vaak ten koste van je conditie. De tips van Domyos helpen je om je fysiek voor te bereiden op een geslaagde sportieve vakantie.

(2)
FITNESS CARDIO
conseils-cross-exercice-un-ventre-plat-pour-cet-ete

Guillaume, coach in de Domyos Club, stelt je een aantal oefeningen voor die je thuis kunt doen.

(2)
FITNESS CARDIO
conseils-multisports-tendance-sport-connecte

Smart producten zijn een deel gaan uitmaken van ons leven: horloges, armbanden, kleding, keukentoestellen... Ze bestaan ook voor sporten, onder andere voor fitness. Ontdek hier hoe deze producten jou kunnen helpen tijdens het sporten!

(2)
FITNESS CARDIO
conseils-musculation-astuces-quel-programme-pour-la-seche

Cutten of droogtrainen is een vorm van krachttraining waarvoor je een stevige basis nodig hebt om doeltreffend te zijn. Om zichtbaar resultaat te boeken, is deze gids een handig hulpmiddel!

(1)
FITNESS CARDIO
conseils-multisports-corps-sante-evaluez-votre-coeur

Omdat je maar beter naar je lichaam luistert tijdens een inspanning, bieden we je hier een test aan om je algemene vormpeil te beoordelen en in het bijzonder de gezondheid van je hart te meten.

(1)
FITNESS CARDIO
conseils-active-astuce-quelle-activite-pour-les-gens-en-surpoids

Lijdt u aan overgewicht en wilt u beginnen met sporten? Als u niet weet hoe te beginnen of welke activiteit te kiezen, volg dan onze tips op.

(1)
NAAR BOVEN