conseils-cross-astuce-faire-du-sport-a-deux

SPORTEN ALS KOPPEL IS BETER

Je loopt rond met het idee om samen met je wederhelft te gaan sporten, kwestie van samen meer tijd door te brengen en dingen te delen?  Maar is het nu echt beter om met z'n tweeën te sporten? Samen aan sport doen, daar heb je enkel baat bij, Domyos legt je uit waarom.

 

Sporten als koppel: dubbele motivatie!

Sporten met twee is altijd motiverender! Met twee is de kans groter dat je naar een fitnessles gaat dan wanneer je op je eentje moet gaan. Het is niet altijd vanzelfsprekend de moed te vinden om te gaan trainen en vol te houden… Maar wanneer je samen hetzelfde fitnessprogramma volgt, kun je elkaar moreel steunen en aanmoedigen. Zo wordt je sterker als koppel en deel je samen prettige momenten.

 

Samen een sportieve doelstelling bereiken

Trainer met je wederhelft voegt een nieuwe dimensie toe aan je leven als koppel. Slagen in een uitdaging als duo of een sportieve doelstelling halen die je hebt vastgelegd, bezorgt jullie een echt geluksgevoel. Jullie stellen jezelf nieuwe uitdagingen en vorderen samen in de richting van een welomschreven doel. Je lichaam wordt mooier, stress verdwijnt, spanningen verminderen: als koppel kom je hier als winnaar uit, rijker en sterker.

 

De ander beter leren kennen

Sporten met twee is een mooie gelegenheid om de voorkeuren van de ander te ontdekken maar ook om zich aan te passen aan de verwachtingen van elk. Dansles voor mevrouw, krachttraining voor mijnheer? Vind een sport waar elk zich mee kan verzoenen en zich in kan vinden. Waarom niet starten met cardiotraining in een fitnesszaal, ideaal om calorieën te verbanden, het uithoudingsvermogen te trainen en je lijn te behouden!

Jullie zullen elkaar aanvullen en elkaar beter leren kennen.

NAAR BOVEN