VERBRAND VETTEN MET DE CROSSTRAINER!

De crosstrainer is een echte vetverbrander!

Je zet er tot 80% van je spieren mee aan het werk. En dat in alle zachtheid… Domyos, je fitnesspartner, helpt je om de kilootjes eraf te krijgen met de crosstrainer.

 

Trainen met de crosstrainer

De crosstrainer mag niet verward worden met de hometrainer. Deze twee toestellen voor cardiotraining worden niet op dezelfde manier gebruikt en belasten niet dezelfde spieren.

 

Voor een volledige training kies je voor de crosstrainer

De gebruiker bedient tegelijk de pedalen en de handgrepen, hij trekt aan de ene greep en duwt tegen de andere. Op die manier traint hij de beenspieren (bilspieren, dijspieren en kuitspieren) dankzij de pedalen en de spieren van het bovenlichaam (armen, beenspieren, borstspieren, schouders en rug) met de handgrepen.

 

De crosstrainer:vetverbrander!

De crosstrainer traint het uithoudingsvermogen, maakt de spieren strakker, verbetert de conditie en, vooral, laat overtollige kilootjes verdwijnen… in alle zachtheid. Doordat je tot 80% van je spieren aan het werk zet, wordt de inspanning verdeeld over het hele lichaam.

 

Om vetten te verbranden met de crosstrainer: raden wij aan om 30 tot 45 minuten per dag te trainen, ongeveer vier à vijf dagen per week

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vote
NAAR BOVEN