Error message
Unable to get reviews Operation timed out after 3000 milliseconds with 0 bytes received

Touw voor ritmische gymnastiek 115 g 3 meter roze

Ref.
8399601
Pluspunt van het artikel
Dit touw voor ritmische gymnastiek beantwoordt aan de specifieke eisen van die discipline: het is wendbaar en licht. Het is aanpasbaar en dus geschikt voor elke lichaamslengte.
Aanpasbaarheid
Op maat aan te passen door de uiteinden af te knippen en te smelten in een vlam.
Lichtheid
Erg licht, geschikt voor jonge gymnastes en voor initiatie.

DE KENMERKEN

Kleur
roze
Lengte
3 meter
Gewicht
115 g
Ook in
165 g
Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polypropyleen
Ontworpen voor
ritmische gymnastiek, voor trainingen of wedstrijden.
Garantie
2 jaar

TIPS

Opslag Tips
Bewaren uit de buurt van warmtebronnen.

Bijkomende informatie

Hoe het materiaal voor ritmische gymnastiek kiezen?
Bij ritmische gymnastiek worden 5 materialen gebruikt: bal, hoepel, lint, knotsen en touw. Voor elk type materiaal bieden wij 2 assortimenten aan: Het assortiment voor beginners met kleinere en lichtere materialen, dus gemakkelijker om te oefenen. Dit assortiment is geschikt voor jonge gymnastes. Het assortiment voor gevorderden waarvan de afmetingen en het gewicht beantwoorden aan de officiële normen. Geschikt vanaf de categorie miniemen.
Hoe kies je een outfit voor ritmische gymnastiek?
De raad van ons ontwerpteam: De perfecte trainingsuitrusting voor een gymnaste is een mouwloos turnpakje of een topje met een short of legging. Ze zorgen ervoor dat je in alle vrijheid en met alle vertrouwen elke oefening kan uitvoeren. Een turnpakje is niet verplicht tijdens trainingen, maar wel op wedstrijden.
Hoe het touw onderhouden?
De raad van ons ontwerpteam: Indien nodig kun je het touw met de hand wassen, maar stop het nooit in de wasmachine om te vermijden dat het krimpt. We raden je aan om de uiteinden te smelten in een vlam nadat je het touw hebt afgeknipt, zo rafelt het niet uit.
NAAR BOVEN