Trainingshandschoenen voor boksen 120 wit

Ref.
8572451
Users reviews
3.69 / 5 16 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
5 / 5 2 Reacties
Pluspunt van het artikel
De perfecte handschoen voor beginnende boksers! Dankzij het geïnjecteerde schuim en het mesh binnenwerk train je heerlijk comfortabel.

4 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Schokdemping
Voorgevormd schuim om de schokken te dempen.
Gewrichtsondersteuning
Blijft goed zitten om de pols dankzij de polyurethaan klittenbandsluiting.
Schuurbestendig
Synthetische bekleding (PU), bestand tegen herhaalde slagen en schokken.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Garnering : 100.0% Polyurethaan Hoofdstof : 60.0% Polyurethaan, Hoofdstof : 40.0% Polyester Hoofdvoering : 100.0% Polyester
Tests
Overtuigd? Kom onze artikelen uitproberen in de winkel. De meeste bokshandschoenen en bokszakken zijn beschikbaar in de winkel. Ervaar zelf wat boksen voor je doet!
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Ontwerp bokshandschoenen 120
De bokshandschoenen van de reeks 120 bestaan uit voorgevormd schuim van gemiddelde dichtheid, bekleed met synthetisch materiaal (PU). Dit ontwerp verleent de handschoenen een goede sterkte en meer duurzaamheid. De stof met driedimensionale structuur op de handpalm voert de transpiratie optimaal af tijdens trainingen met een sparringpartner of op een bokszak.
Welke maat kiezen?
De maat van de handschoenen wordt uitgedrukt in oz (afkorting voor "ounce", een Britse maateenheid die over de hele wereld wordt gebruikt om het gewicht van bokshandschoenen uit te drukken). Boksers kiezen hun bokshandschoenen volgens hun lichaamsgewicht en discipline: - boksen op een bokszak, - boksen tegen een partner (sparring). Zie de matentabel voor meer informatie.
GEBRUIKSADVIES
Neem een goede gewoonte aan wanneer je bokst en draag: - BINNENHANDSCHOENEN, gemakkelijk aan te trekken. Die beperken irritaties aan je handen en verlengen de levensduur van je bokshandschoenen doordat ze de transpiratie absorberen. of - boksbandages, hét accessoire voor elke bokser! Die zijn bedoeld om je gewrichten (middenhandsbeentjes en polsen) te ondersteunen en absorberen tegelijk de transpiratie.
ONDERHOUDSADVIES
Om ervoor te zorgen dat je bokshandschoenen langer meegaan, moet je ze goed laten drogen na elke training. Hiervoor kun je handschoendrogers aanschaffen. Die worden per paar verkocht.
3.69 / 5 16 Reacties
12 gebruikers bevelen dit product aan

Bij Decathlon zijn reviews betrouwbaar.

 • Man
  20-29
  02 november 2020
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Pijnlijk

  Rechterhandschoen is prima maar de linker is stijf en pijnlijk aan de knokkels. Zeer slechte kwaliteit!

  Antwoord van het merk :

  Hi Vincent,


  Bedankt voor je review over de bokshandschoenen 120! Vervelend dat dit product niet helemaal voldoet aan je verwachtingen. gek dat dit maar bij één handschoen is, dit heb ik nog niet eerder gehoord. Daarom heb ik jouw waardevolle feedback meteen doorgegeven aan onze productmanager.


  Je kunt dit product altijd ruilen voor een ander paar bokshandschoenen 120, of voor een ander type bokshandschoenen. Wil je het product retourneren zonder te retourneren? Je mag het product binnen 365 dagen gratis retourneren in onze winkels. Online bestellingen kun je zowel in de winkel als via het online retourproces terugsturen. Kijk voor meer informatie hierover op: https://www.decathlon.nl/help/services/_/R-a-retouren.


  Nogmaals bedankt voor je feedback. Mocht je nog vragen hebben of mocht ik je ergens mee kunnen helpen, hoor ik het graag!


  Quirine

  Digital Sport Leader Decathlon

 • Vrouw
  40-49
  14 oktober 2020
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Harde binnenkant

  Knokkels komen tegen een hard vlak aan. Nu ben ik een beginner, dus misschien hoort dit, maar mij doet het zeer.

 • Man
  07 september 2020
  That review has been deposited on this product version
  Teleurgesteld

  Gister voor het eerst gebruikt tijdens bokstraining van een uur. Na afloop bleek de huid van allebei m'n pinken is afgeschaafd door de wrijving binnenin de handschoenen. De handschoenen lijken veel te strak. Ik heb eerder outschock handschoenen gehad en daar was ik juist tevreden over. Over de jaren heen heb ik al heel wat paar versleten maar nog niet eerder meegemaakt dat een nieuw paar zo oncomfortabel zat dat m'n handen beschadigd raakten. Kan ik ze nog terug sturen, want hier kan ik precies niks mee.

  Antwoord van het merk :

  Hi Jeremy,


  Heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten! Hier kunnen we heel veel mee. Wat fijn dat je onze handschoenen zo vaak en zo prettir hebt gebruikt, maar wat vervelend dat deze bokshandschoenen niet bevallen. Ik heb dit probleem nog niet eerder gehoord, maar is zeker niet de bedoeling. Ik ga dit probleem daarom ook in de gaten houden.


  Als Decathlon producten uitgeprobeerd zijn, maar niet intensief geprobeerd, dan mag je ze gratis retourneren. Voor nu zou ik je dan ook aanraden om één of twee maten groter te proberen van de bokshandschoenen 120 en deze eventueel om te ruilen. Mochten deze ook niet bevallen, dan kun je ze omruilen voor andere bokshandschoenen of je geld terugkrijgen. Als ik je ergens mee kan helpen hoor ik het graag!


  Met sportieve groet,


  Quirine

  Digital Sport Leader Decathlon

 • Vrouw
  02 oktober 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  muy buena calidad

  buena sujeccion y transpirabilidad

 • Man
  25 september 2020
  Gebruikt voor meer dan 1 jaar
  That review has been deposited on this product version
  Increible

  Es un guante que calidad precio está genial debido a la zona de pegada del guante y del broche de cierre. Para comenzar en este mundillo es lo ideal.

NAAR BOVEN