Tuturokje roze

Ref.
8399633
Users reviews
4.52 / 5 21 Reacties
Pluspunt van het artikel
Wil je met gemak op een podium dansen? Dit tuturokje trek je over je balletpakje aan, het wordt geleverd in een speciale ronde tas zodat het niet kreukt tijdens het vervoer! Klaar? Tijd om te dansen!

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Bewegingsvrijheid
Stoffen broekje dat perfect op het lichaam aansluit en elke beweging volgt.
Positiebehoud product
Blijft goed zitten op het balletpakje, wordt erover aangetrokken als een broekje

DE KENMERKEN

Maten
van 4 tot 16 jaar
Kleur
lichtroze, wit
Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyamide Stof binnenkant : 82.0% Polyester, Stof binnenkant : 18.0% Elastaan
Approved by
Onze testingenieur, Ines, liet onze artikelen uittesten door amateur- en professionele dansers. Ze droegen onze artikelen tijdens hun lessen en gaven ons daarna hun negatieve en positieve commentaar. Zo wisten we wat er goed was en welke punten nog voor verbetering vatbaar waren en de artikelen aanpassen zodat ze zo goed mogelijk voldoen aan de behoeften van dansers. Ook liet Caroline, onze product manager, alle kledingmaten passen zodat we kunnen garanderen dat alles voor iedereen perfect zit.
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern lab en laten toe om te bevestigen dat onze kwaliteitseisen werden nageleefd.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Wat draag je bij klassiek ballet?
De juiste kleding wordt vaak aanbevolen of zelfs opgelegd door de balletdocent, daarom raden wij je aan informatie in te winnen bij de balletstudio. De perfecte outfit bestaat uit een balletpakje gecombineerd met een maillot zodat alles perfect blijft zitten bij elke beweging! Als je wil kun je er een balletrokje over dragen. Bespreek met je docent welke schoentjes het best zijn: met een volledige zool of met een splitzool. Onze tip om je spieren warm te houden? Trek een cache-coeur aan!
Hoe kies je een outfit voor ballet?
Ons advies? Ga voor nauwsluitend en comfortabel. Niet te strak, niet te los, je balletpakje en maillot moeten zo zitten dat je met een glimlach kunt dansen! Om dat na te gaan, doe je een paar bewegingen in het pashokje: til een arm op, buig voorover. Je kleding moet perfect blijven zitten. Een rokje is niet absoluut noodzakelijk, maar maakt het geheel vaak nog mooier! Als je een rokje draagt, moet je het rond je taille doen en moet het elke beweging volgen. Klaar? Begin dan maar met dansen!
Wanneer draag je een tutu?
Alle ballerina's dromen van een tutu, maar dergelijke rokjes zijn bedoeld voor het podium en worden niet gedragen tijdens de lessen. Wacht met het kiezen van een tutu tot je balletdocent richtlijnen geeft voor de eindvoorstelling. Een tuturokje is meestal wit en past heel mooi op een balletpakje met kort mouwtjes, of brede of smalle bandjes!
Waarvoor dient de ronde tas?
De ronde tas, waar de tutu precies in past, beschermt het kledingstuk tegen kreuken omdat de tutu er plat in wordt gelegd en vastgemaakt met een bandje zodat hij niet kan verschuiven. Dankzij de lange of korte riem kan je de tas gemakkelijk dragen zonder je tutu te beschadigen, want we weten dat het niet makkelijk is om tule te strijken!

Users reviews

 • Vrouw
  30-39
  22 oktober 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Good quality but pricey

  Good product for kids to use. Quality is much better than other brands. Abit pricey though.

 • 13 maart 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Ballett

  Tolle Qualität, Größe ist wie angegeben

 • Vrouw
  40-49
  27 december 2018
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  schön gearbeitet

  Schönes Tutu mit durchdachter Aufbewahrungstasche. Rutscht aufgrund des integrierten Höschens nicht.

NAAR BOVEN