Vest 500 kleutergym grijs/blauw

Ref.
8501738
Users reviews
4.57 / 5 51 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
5 / 5 19 Reacties
Pluspunt van het artikel
Je kleine turner in de dop verdient alleen het allerbeste: het lichte en toch warme vest 500 is ademend en rekbaar en perfect voor hem! Slim: een zakje om een zakdoek in te stoppen als dat nodig is!

4 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Rekbaar
Makkelijk aan te trekken en ongehinderd bewegen door de rekbare zijkant.
Ademend vermogen
In katoen en polyester, voert warmte en vocht aan zodat je kind droog blijft.
Warmte
Licht en net warm genoeg om het niet koud te krijgen!
Makkelijk te openen / sluiten
Grote rits aangepast aan kinderhandjes, om zelf aan te trekken!
Milieuvriendelijk
SCORE D - Vergelijking: kindershirt met lange mouwen - details technische info

DE KENMERKEN

Maten
van 12 maanden tot 6 jaar
Kleuren
blauw, grijs, roze
Samenstelling
Hoofdstof : 78.0% Polyester, Hoofdstof : 17.0% Viscose, Hoofdstof : 5.0% Elastaan Inzetstuk : 100.0% Polyester
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat elk artikel aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Warm
Door de oefeningen tijdens de kleutergym krijgt je kind het al snel warm, maar hij mag het beslist niet koud hebben tijdens de opwarming of te snel afkoelen na de sessie! Dit lichte vestje biedt je kind warmte wanneer hij dat nodig heeft. Met capuchon, zodat je na de les zijn bezwete hoofdje kunt beschermen tegen koude tocht!
Zelfstandigheid
Rekbaar en met aangepaste sluiting, zodat het vest 500 je kind helpt om zelfstandig te zijn: dit kledingstuk kan je kind al heel snel helemaal alleen aantrekken! Geen paniek: bovenaan de sluiting is plaats om de rits veilig op te bergen, dus geen risico op bekneld raken! Slim: dicht bij de linkerpols zit een zakje waar een zakdoek in past, zodat je kleine rakker de neus kan snuiten als een grote als dat nodig zou zijn tijdens de sessie.
Stijl
Het vestje 500 voor kinderen staat heel leuk dankzij de rekbare stof en capuchon en is heerlijk licht. Een vestje dat elke ouder graag zelf zou dragen mocht dat kunnen. De ontwerpers van Domyos bedachten een technisch kledingstuk, aangepast aan de relatief intensieve activiteit die kleutergym is, zonder daarom het esthetisch aspect uit het oog te verliezen. Het resultaat mag er zijn: dit getailleerde vestje ziet er prachtig uit. Je kind zal het ongetwijfeld met plezier dragen.
Wat trek ik mijn kind aan voor de peuter- en kleutergym?
Bij Domyos vind je alles om je kleintje comfortabel te laten sporten: T-shirt, broek of legging, eventueel een vestje dat hij kan uittrekken als de temperatuur stijgt! Doel is dat het kind niet wordt gehinderd in zijn bewegingen, dat hij zich comfortabel voelt en niet de hele tijd aan zijn broek of T-shirt moeten sjorren. Afhankelijk van het sportief niveau is de kleding meer of minder technisch ... Nog een paar goede sportschoentjes en je kleintje is er helemaal klaar voor!
Een score om de milieu-impact van de artikelen te vergelijken
De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
Peuter- en kleutergym
Ken je peuter- en kleutergym? Dit is een leuke activiteit voor kleintjes vanaf een jaar tot de leeftijd van 6 jaar waarbij ze zich kunnen uitleven op een parcours dat wordt gebouwd met aangepast materiaal: tunnels, balken, zachte matten, trampoline... Hierop kunnen de kinderen klauteren, springen, hun evenwicht leren bewaren en zo hun motoriek verbeteren. Die sympathieke sport, waar plezier voorop staat, wordt beoefend in een club of ook gewoon thuis, binnen zowel als buiten.
De voordelen van peuter- en kleutergym
Doet je kind aan peuter- of kleutergym? Dit mag er dan wel uitzien als gewoon wat spelen, maar wist je dat die activiteit de pyschomotorische ontwikkeling van jonge kinderen stimuleert? Door de verschillende activiteiten en nieuwe sensaties leert je kleintje zijn evenwicht bewaren, ontwikkelt hij zijn motoriek en coördinatie en leert hij heel eenvoudig begrijpen welke mogelijkheden zijn lichaam allemaal biedt! Een goede manier om zijn zelfvertrouwen te stimuleren.
 • 07 augustus 2020
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title

 • 30 september 2019
  That review has been deposited on this product version
  Jacke

  Fühlt sich sehr toll an und hält in Übergangstagen optimal warm ohne das mein Kleiner schwitzt.

 • 05 september 2020
  Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  taille petit…

  taille petit

 • 14 juli 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  elle est belle et…

  elle est belle et va très bien à mon pti, idéal pour les soirées un peu fraîches

 • 07 januari 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Super, la petite adore!

  Super, la petite adore!

 • Man
  20-29
  06 januari 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Top

  Top

NAAR BOVEN