Warme broek, synthetisch ademend S500 jongens GYM KINDEREN blauw met print

Ref.
8516449
Pluspunt van het artikel
Synthetische stof die je beschermt tegen de kou tijdens het sporten Stof die het lichaam warm houdt en de transpiratie afvoert Afsluitbare zakken

3 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Zweetafvoer
Synthetische stof die de transpiratie absorbeert en afvoert.
Warmte
Geruwde stof die beschermt tegen de kou. Gemakkelijk in onderhoud
Rekbaar
Met elastaan voor meer bewegingsvrijheid.
Zachtheid
Donzig zachte stof aan de buitenkant, heel zachte geruwde binnenkant.

DE KENMERKEN

Lichaamslengte
van 123 cm tot 172 cm
Leeftijd
van 7 jaar tot 14 jaar
Samenstelling
Hoofdstof : 91.0% Polyester, Hoofdstof : 9.0% Elastaan Inzetstuk : 100.0% Polyester
Tests
Een onfhankelijk laboratorium voert geregeld tests uit zodat wij kunnen bevestigen dat onze artikelen aan al onze kwaliteitseisen voldoen. Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Onze gymkleding is ontworpen voor kinderen van 7 tot 14 jaar: jongens tot 172 cm en meisjes tot 166 cm
Ons assortiment is ontworpen voor kinderen die in een sportzaal of op school sporten Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zouden kinderen elke dag minimum 60 minuten moeten bewegen. Sporten is erg belangrijk voor de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van een kind en de vele voordelen zijn al meermaals aangetoond: het is goed voor de ontwikkeling van de motorische vaardigheden en lenigheid, vergroot het zelfvertrouwen en bevordert de sociale ontwikkeling.
Het productontwerp bij Domyos:
Onze ontwerpteams werken met één doel voor ogen: een ideale balans vinden tussen afvoer van transpiratie, warmte, bewegingscomfort ... afhankelijk van de behoeften van de sportende kinderen. Bij ons kun je voor je kind een complete outfit voor gym samenstellen: T-shirt, topje, legging, broek, short, sweater of vest.
Vanaf januari 2019 nieuwe maten in onze kinderkleding voor gym op school en in een club:
Wij bieden kleding aan in maat 7 tot 14 jaar Bij elk artikel vermelden wij de leeftijdscategorie en ook de lichaamslengte van het kind. Wij weten immers dat er grote lengteverschillen kunnen zijn tussen kinderen van dezelfde leeftijd. Aarzel niet om je kind op te meten zodat je de juiste maat kiest. Wij hebben ook een maat 14-15 jaar, om een passende kledingmaat te bieden voor jongeren: jongens tot 172 cm en meisjes tot 166 cm
Wist je dit?
Onze modellen worden regelmatig getest en wij verbeteren ze op basis van opmerkingen van onze klanten.
NAAR BOVEN