• No image

Warme gymbroek voor peuters grijs groen

Ref.
8392436
Pluspunt van het artikel
Lichte broek in french terry: niet geruwd aan de binnenkant voor extra lichtheid. Bijzonder soepel dankzij het elastaan.
Vanaf
6,99 €3,00 €*
Warmte
French terry stof, aangenaam wanneer het fris is.
Zachtheid
Een vest in een materialenmengeling die heel aangenaam aanvoelt.
Rekbaar
Rekbare stof dankzij het elastaan.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 66.0% Katoen, Hoofdstof : 28.0% Polyester, Hoofdstof : 6.0% Elastaan Inzetstuk : 58.0% Katoen, Inzetstuk : 38.0% Polyester, Inzetstuk : 4.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
kleutergym en gymnastiek op school, om warm te blijven voor, tijdens en na het sporten.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Wat is kleutergym?
Speelse gymnastiekoefeningen op een parcours dat worden gebouwd met aangepast materiaal en onder begeleiding van monitoren. Deze parcours bestaan uit verschillende toestellen op maat van de allerkleinsten (balken, trappen, hellende vlakken, gelijke leggers, tunnels, rollen...) waarop de kleintjes kunnen klimmen, glijden, springen, stappen...
Wat zijn de voordelen van peuter- en kleutergym?
Kleutergym bevordert de psychomotorische ontwikkeling van de allerkleinsten, met name de motoriek, het coördinatievermogen en het evenwicht.
Wat is de beste outfit voor peuter- en kleutergym?
Een comfortabele en soepele outfit, aangepast aan het seizoen: een T-shirt en een short of broek in soepel tricot, een vest of een joggingpakje om op te warmen bij aankomst. En een paar gymschoentjes van Domyos om niet uit te glijden op de toestellen.
Ideale broek om het niet koud te krijgen tijdens de kleutergym of elke andere activiteit.
Een broek die niet te zwaar is, ideaal voor peuter- en kleutergym. De stof bevat een beetje elastaan zodat je kind gemakkelijker kan bewegen in deze broek. Afgewerkt met ribboorden onderaan. Warme broek, maar niet zo warm als een broek in geruwd molton.
NAAR BOVEN