Yogabroek studio heren zwart

Ref.
8543608
Pluspunt van het artikel
Deze warme en lichte yogabroek voorkomt dat je het koud krijgt. Ze is gemaakt van een zachte en ademende stof en ideaal als tweede laag aan het begin van een les of bij de relaxatie.
Bewegingsvrijheid
De rekbare stof volgt alle bewegingen van je lichaam bij elke oefening.
Ecodesign
Gerecycleerd polyester.
Zweetafvoer
Een technische stof die het vocht absorbeert zodat de huid minder klam aanvoelt.
Positiebehoud product
Brede elastische tailleband met aantrekkoordje, aansluitend aan de enkels.
zakken
2 ritszakken

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 91.0% Polyester, Hoofdstof : 9.0% Elastaan Zak : 100.0% Polyester
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Hoe ontwikkelen we onze producten?
Ons team bestaat uit 8 mensen: van beginnende yogi's tot yogaleraars. Allemaal delen we diezelfde passie. Allemaal willen we meer balans in ons leven brengen door aan yoga te doen, in een zachte of meer dynamische vorm. Samen met ons netwerk van ambassadeurs/yogi's ontwikkelen we (milieuvriendelijke) producten die in lijn zijn met jouw verwachtingen en levenshouding. We zetten ons in voor een positieve, groothartige manier om aan yoga te doen, met respect voor het milieu.
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken
De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Website: Sustainability.decathlon.com Filmpje met uitleg: https://youtu.be/8t63KkRwn_8
NAAR BOVEN