49,99 €*

Reviews on

Yogamat Studio dynamische yoga 5 mm grijs

4.39 / 5 107 Reacties
94 gebruikers bevelen dit product aan

Bij Decathlon zijn reviews betrouwbaar.

  • Vrouw
    60 of ouder
    29 oktober 2019
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Het is wat ik zocht.

    Ze is dik en glijdt niet,2 aspecten waaraan ze moest voldoen.

  • Vrouw
    03 oktober 2019
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Dik, stabiel, antislip, maar zwaar en vlekgevoelig

    Het is een prettige mat. Goede antislip werking. Ik irriteer me wel aan de vlekken die er heel snel opkomen ( vooral vh voorhoofd) vlekken gaan er vrijwel niet meer af. Het is ook een zware mat om mee te nemen, nog geen goede passende tas voor gevonden, zelfs niet bij de decathlon

  • Vrouw
    30-39
    05 juli 2019
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Ideale yoga/fitnessmat

    Ik heb deze mat gekocht omdat mijn andere mat te dun was om fitnessoefeningen op te doen. Deze mat is hier ideaal voor! Geen pijn meer aan mijn ellebogen tijdens het zijdelings planken.

  • Vrouw
    30-39
    21 februari 2019
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    stevige yogamat

    + Fijne stevige yogamat.
    + Biedt goede ondersteuning en zak er niet in weg.
    - Ruikt (nog) wel naar rubber
    - Komen snel vlekken op de mat als ik bijv. met mijn voorhoofd op de mat kom

  • Vrouw
    20-29
    11 februari 2019
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Super anti slip mat !

    Ideale mat om uitdagende yoga poses te beoefenen. Doordat de mat een goeie anti slip heeft voel ik mij veilig in welke pose ik ook sta. Het was even verschieten toen ik de mat wou schoonmaken omdat de mat volledig donker werd maar dit verdween na een 10-tal minuten.

  • Vrouw
    30-39
    31 augustus 2018
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    de perfecte mat om thuis the oefenen

    Goede grip, lekker zacht en aangename structuur. De opdruk van de mat zorgt ervoor dat ik mijn houdingen beter kan uitlijnen. Zelfs als ik alleen train... Enig minpuntje: doordat dat de mat vocht/zweet absorbeert, zijn er na mijn practice vaak vlekken op. Deze vervagen wel als je de mat schoonmaakt. Ik probeer mijn mat daarom regelmatig schoon te maken met een vochtige doek en wat matspray.

  • Man
    30-39
    29 oktober 2019
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Got all deformed

    Even before using it, as soon as I unrolled it, it got all deformed. Tried to wash it to see if it went back to its normal shape but no.

  • Vrouw
    30-39
    07 november 2019
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Yoga Mat

    Heavy duty but quite a weight
    The handle is quite good

  • Vrouw
    30-39
    07 november 2019
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Best Yoga Mat

    Exceeds my expectation. My yoga pose is more balanced since I don't have to worry if my feet will slide each time anymore. I am recommending this mat to all yogis. Price is way cheaper than other brands with the same quality. I just hope you have more color or design options.

  • Man
    40-49
    09 september 2019
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Be flexible with Domyos Yoga Mat !

    I was dreaming about a good ply Yoga Mat with a excellent grip, exact compression and resilience to perform my daily Yogic postures. Now the same with exact specifications I got it from Decathlon Domyos Yoga Mat. Feeling happy to use the same even tough it is little heavy as the rubber quality is good. Provided with a soft stretchable belt for carrying on your shoulders. Overall a fantastic product to use. Hope to get a more bigger size in future. Thank you Decathlon talented team for crafting such a useful product for us.

NAAR BOVEN