29,99 €*

Reviews on

Yogamat TPE voor zachte yoga 5 mm blauw

3.09 / 5 11 Reacties
4 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    20-29
    31 oktober 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Fijne mat

    Fijne mat lekker zacht ruikt alleen niet heel lekker nieuw.

  • Vrouw
    30-39
    03 juli 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Super fijne yoga mat

    Hele fijne yoga mat, goede dikte, licht van gewicht, glijdt niet en een leuke kleur. Makkelijk schoon te maken. Met een anti slip handdoek glij je niet weg. Ik ben er erg blij mee!

  • Vrouw
    20-29
    29 maart 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Fijne dikte, geen grip

    De dikte en textuur van de mat is erg fijn. De mat is alleen niet geschikt zodra je ook maar een klein beetje transpireert, na 5 minuten ben ik mijn grip al verloren.

    Antwoord van het merk :

    Beste Jeanine,
    Bedankt voor je review over de Yoga mat club 5 mm.
    Wat vervelend dat hij niet aan je verwachtingen voldoet.
    Je mag de mat omruilen voor een mat welke beter bij je eisen past. Mijn collega's kunnen je hierover adviseren.
    Mochten er verder nog vragen zijn hoor ik dat graag.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

    Jeanine find this answer useful

  • Vrouw
    20-29
    21 maart 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Niet helemaal tevreden

    Ik vind de mat snel 'glad' worden, daarnaast zit die bij mij na 1 keer gebruiken al helemaal onder de strepen.

  • Vrouw
    20-29
    25 februari 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Glij uit

    Ik had dit matje extra gekocht voor de antislip.. glij alleen nog steeds uit met handen en voeten, erg jammer.

    Antwoord van het merk :

    Beste Daphne,
    Bedankt voor je review over de yogamat Club.
    Wat vervelend dat hij niet aan je verwachtingen voldoet.
    Je mag hem kostenloos ruilen of retourneren voor een ander model. Mijn collega's kunnen je adviseren bij het uitkiezen van een matje welke beter geschikt is.
    Mochten er verder nog vragen zijn hoor ik dat graag.

    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

    Daphne find this answer useful

  • Vrouw
    20-29
    25 oktober 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    De mat glijdt

    Ik glij uit bij de neerwaartse hond, dan schuiven mijn handen weg :(

    Antwoord van het merk :

    Geachte,
    Alvast bedankt voor de feedback. We zullen dit zeker meenemen in evaluatie van het product om onze producten steeds te verbeteren ifv onze gebruikers.
    Dit matje heeft nochtans extra anti-slip zones voor en achteraan het matje. Onze excuses dat dit toch nog niet helemaal voldoet aan je verwachtingen.
    Indien toch nog meer anti-slip nodig hebben we ook een 100% rubber matje dat je kan gebruiken bovenop je mat of gewoon alleen.
    Hier kan je meer info vinden: https://nl.decathlon.be/yogamat-15-mm-id_8374692.html

    Indien gewenst mag je het matje terug naar de winkel brengen en kan je dit ruilen voor iets anders of betalen we je geld terug.

    sportieve groetjes,

    Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    23 juli 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    No proper grip

    My hands and feet lack proper grip. In downward facing dog my hands and feet slide away from each other.

    Antwoord van het merk :

    HI
    Thanks to give us your opinion on Club 5 mm Yoga Mat - Blue. I m sorry to hear that, it shouldn't be so slippery. I ll send your feedback to the product manager in order to improve the grip of this mat.
    Don t forget you can claim a total refund or a product change in your nearest Decathlon store.
    Kind regards

    Nicola

  • Vrouw
    20-29
    01 december 2017
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    rutschfeste leichte Matte

    die Matte riecht am anfang etwas, nach ein paar Tagen lüften/nutzen ist der Geruch aber verschwunden.
    Sie ist sehr rutschfest sowohl zum Boden wie auch für die Übungen bietet sie guten Gripp.
    Da ich sie nicht nur für Yoga nutze ist sie mir bei manchen Übungen minimal zu dünn, ansonsten eine echt super Matte!

  • Vrouw
    40-49
    04 oktober 2017
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Sehr gut

    Seit einem Jahr jede Woche im Einsatz. Sehr zufrieden. Stabil, rutschfest. Sehr gutes Preis-Leistungs-Verhältnis.

  • Vrouw
    50-59
    21 juni 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Ruschig

    Die Matte liegt hier zur Rückgabe.
    Für jeden Yogi nicht zu empfehlen. Man rutscht weg und das zu dem Preis.
    Finger davon lassen. Sie macht nicht Freude sondern Enttäuschung.
    Mir steht dann noch die Rückgabe bevor, sobald ich zum Einkaufsort komme, der nicht auf meinem Weg liegt.

    Antwoord van het merk :

    Guten Tag!

    Vielen Dank für deine Bewertung der Yogamatte Comfort von Domyos.
    Es tut uns leid, dass du mit der Matte nicht zufrieden bist.
    Ein wirklich rutschfestes Produkt ist unser Yoga-Handtuch, welches du einfach auf deine Matte legst:
    https://www.decathlon.de/yoga-handtuch-rutschfest-id_8381181.html

    Natürlich kannst du die Yogamatte auch gerne wieder retournieren. Wenn eine Filiale nicht dirket in deiner Nähe ist, kannst du gerne auch online eine Retoure anlegen.
    Wende dich dabei einfach an unser Kundencenter unter service[at]decathlon.de.

    Dein Feedback nehmen wir natürlich gerne auf und leiten es der Marke weiter.


    Mit sportlichen Grüßen
    Peggy
    Dein DECATHLON Team

NAAR BOVEN