24,99 €*

Reviews on

Yogamat TPE voor zachte yoga 5 mm blauw

3.44 / 5 16 Reacties
9 gebruikers bevelen dit product aan

  • Vrouw
    60 of ouder
    26 maart 2018
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Sporten veroorzaakt vocht

    Heb de mat nu een aantal keren gebruikt en met name bij Hot Yoga dus veel vochtverlies is de mat
    slipperig dus niet echt handig.Jammer had andere mat moeten kiezen......

  • Vrouw
    20-29
    31 oktober 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Fijne mat

    Fijne mat lekker zacht ruikt alleen niet heel lekker nieuw.

  • Vrouw
    30-39
    04 juli 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Super fijne yoga mat

    Hele fijne yoga mat, goede dikte, licht van gewicht, glijdt niet en een leuke kleur. Makkelijk schoon te maken. Met een anti slip handdoek glij je niet weg. Ik ben er erg blij mee!

  • Vrouw
    60 of ouder
    06 maart 2018
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    goed

    Is voldoende lang, breed en dik

  • Man
    40-49
    08 maart 2018
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Gewoon goed

    Eindelijk een goede mat gevonden voor de fitness. Deze schuift niet, zacht, makkelijk proper te maken.

  • Vrouw
    40-49
    09 januari 2018
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Gewoon goed

    De perfecte yogamat
    Antislip
    Lijn in het midden
    Mooie kleur
    Handig om op te rollen en mee te nemen met rek er rond

  • Vrouw
    20-29
    10 januari 2018
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Slechte anti slip

    Zeer slechte anti slip, na 5 maanden gebruik rolt deze nog steeds niet plat uit op de grond. Oke als fitness matje, maar niet geschikt voor yoga. Opgelet met sportschoenen, gemakkleijke beschadiging van de oppervlakte.

    Antwoord van het merk :

    Geachte,
    mijn excuses als het product niet voldoet aan je verwachtingen. Dit matje moet normaal voldoende antislip geven voor actieve yoga. Indien toch te weinig grip hebben we ook de rubberen yoga mat (8374692)
    Indien de mat telkens wordt opgerold kan het zijn dat deze nog steeds een krul geeft bij uitrollen. Met sportschoenen moet je inderdaad opletten. De Yoga matjes zijn niet ontworpen om met schoenen te gebruiken.
    Indien gewenst kan je met je product en kasticket naar een winkel van je keuze gaan en dan ruilen we het product om of geven we je geld terug.
    Nog eens onze excuses dat het matje je onvoldoende helpt om je sport te beoefenen.
    Sportieve groetjes,

    Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

  • Vrouw
    20-29
    26 oktober 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    De mat glijdt

    Ik glij uit bij de neerwaartse hond, dan schuiven mijn handen weg :(

    Antwoord van het merk :

    Geachte,
    Alvast bedankt voor de feedback. We zullen dit zeker meenemen in evaluatie van het product om onze producten steeds te verbeteren ifv onze gebruikers.
    Dit matje heeft nochtans extra anti-slip zones voor en achteraan het matje. Onze excuses dat dit toch nog niet helemaal voldoet aan je verwachtingen.
    Indien toch nog meer anti-slip nodig hebben we ook een 100% rubber matje dat je kan gebruiken bovenop je mat of gewoon alleen.
    Hier kan je meer info vinden: https://nl.decathlon.be/yogamat-15-mm-id_8374692.html

    Indien gewenst mag je het matje terug naar de winkel brengen en kan je dit ruilen voor iets anders of betalen we je geld terug.

    sportieve groetjes,

    Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

  • Vrouw
    11 april 2018
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    So slippery

    I paid a lot for this mat in comparison to others available locally, but I can't use it. Its so slippery, every time I've tried I've had problems. I can't return it because I live in Thailand where such concepts are alien regardless of whatever the head office says. Please don't buy this for yoga!

    Antwoord van het merk :

    Hello Alexis,

    First and foremost thank you for taking the time to write a review.

    I am really sorry to hear you didn't have a good experience with this mat.

    All of that feedback will be forwarded to our Yoga brand and they will take it into consideration developing and designing the product to replace this one.

    However, you should be able to return the mat no matter where are you in the world.

    Please send me an email directly at izabella.angelova@decathlon and I will try and do my best to resolve this issue for you.

    Kind Regards,
    Bella

  • Man
    40-49
    10 april 2018
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    DOMYOS TPE GENTLE YOGA MAT 5MM-BLUE

    I bought the DOMYOS TPE GENTLE YOGA MAT 5MM-BLUE from DECATHLON at Hermiston

    Gate Retail Park-Edinburgh

    The reason for the Purchase is that I want to Get Active with Edinburgh Leisure Fitness Classes especially Bodybalance with involves Thai Chi Yoga and Pilates Workout

    The product is excellent for my workout and I would recommend the product to my fitness friends at Bodybalance

    Graeme Wilson Shields

    Antwoord van het merk :

    Dear Mr Shields, thank you for your review. It is delightful to read about your satisfactory experience with our yoga mat. Hope to see you in the store soon again. Have a lovely day. Eva, Decathlon Edinburgh

NAAR BOVEN