49,99 €*

Reviews on

Yogamat voor dynamische yoga Grip+ 5 mm grijs

4.33 / 5 179 Reacties
157 gebruikers bevelen dit product aan

Bij Decathlon zijn reviews betrouwbaar.

  • Vrouw
    27 mei 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Goede yogamat waardoor ik niet meer uitglijd

    Ik gleed met mijn vorige mat heel veel weg. Nu met deze nieuwe mat gelukkig niet meer. Hierdoor kan ik me echt focussen op de houdingen ipv het wegglijden.
    Enige minpunt is dat je erg snel vlekken ziet. Zoals andere reviews dat ook aangeven.
    De mat stonk eerst wel, maar naar wat luchten gaat die geur wel weg.

  • Vrouw
    20-29
    16 maart 2020
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Nooit meer wegglijden

    De goedkopere optie voor dure yogamatten, maar doet hetzelfde!

  • Man
    07 januari 2020
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Steady poses in the mat

    Love the mat when it comes to my poses. It’s quite grippy and I really like that but the overwhelming rubber smell is just awful. Lying down in corpsepose on this mat, with that smell, is just terrible. I just returned the mat, and I’ll be looking for another one that I can take with me to my yoga class.

  • Vrouw
    60 of ouder
    29 oktober 2019
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Het is wat ik zocht.

    Ze is dik en glijdt niet,2 aspecten waaraan ze moest voldoen.

  • Vrouw
    03 oktober 2019
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Dik, stabiel, antislip, maar zwaar en vlekgevoelig

    Het is een prettige mat. Goede antislip werking. Ik irriteer me wel aan de vlekken die er heel snel opkomen ( vooral vh voorhoofd) vlekken gaan er vrijwel niet meer af. Het is ook een zware mat om mee te nemen, nog geen goede passende tas voor gevonden, zelfs niet bij de decathlon

  • Vrouw
    30-39
    05 juli 2019
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Ideale yoga/fitnessmat

    Ik heb deze mat gekocht omdat mijn andere mat te dun was om fitnessoefeningen op te doen. Deze mat is hier ideaal voor! Geen pijn meer aan mijn ellebogen tijdens het zijdelings planken.

  • Vrouw
    30-39
    21 februari 2019
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    stevige yogamat

    + Fijne stevige yogamat.
    + Biedt goede ondersteuning en zak er niet in weg.
    - Ruikt (nog) wel naar rubber
    - Komen snel vlekken op de mat als ik bijv. met mijn voorhoofd op de mat kom

  • Vrouw
    20-29
    11 februari 2019
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Super anti slip mat !

    Ideale mat om uitdagende yoga poses te beoefenen. Doordat de mat een goeie anti slip heeft voel ik mij veilig in welke pose ik ook sta. Het was even verschieten toen ik de mat wou schoonmaken omdat de mat volledig donker werd maar dit verdween na een 10-tal minuten.

  • Vrouw
    30-39
    31 augustus 2018
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    de perfecte mat om thuis the oefenen

    Goede grip, lekker zacht en aangename structuur. De opdruk van de mat zorgt ervoor dat ik mijn houdingen beter kan uitlijnen. Zelfs als ik alleen train... Enig minpuntje: doordat dat de mat vocht/zweet absorbeert, zijn er na mijn practice vaak vlekken op. Deze vervagen wel als je de mat schoonmaakt. Ik probeer mijn mat daarom regelmatig schoon te maken met een vochtige doek en wat matspray.

  • Man
    30-39
    16 juni 2020
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Awesome Grip For Ashtanga, Value For Money

    This is the best mat I ever had in this price range. Mat has amazing grip for my ashtanga Practice, good cushioning and very sturdy mat.. I am loving it..

NAAR BOVEN