49,99 €*

Reviews on

Yogamat voor dynamische yoga Grip+ 5 mm grijs

4.33 / 5 179 Reacties
157 gebruikers bevelen dit product aan

Bij Decathlon zijn reviews betrouwbaar.

112 Reacties Delete filter
  • Vrouw
    20-29
    16 maart 2020
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Nooit meer wegglijden

    De goedkopere optie voor dure yogamatten, maar doet hetzelfde!

  • Vrouw
    60 of ouder
    29 oktober 2019
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Het is wat ik zocht.

    Ze is dik en glijdt niet,2 aspecten waaraan ze moest voldoen.

  • Vrouw
    30-39
    05 juli 2019
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Ideale yoga/fitnessmat

    Ik heb deze mat gekocht omdat mijn andere mat te dun was om fitnessoefeningen op te doen. Deze mat is hier ideaal voor! Geen pijn meer aan mijn ellebogen tijdens het zijdelings planken.

  • Vrouw
    20-29
    11 februari 2019
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Super anti slip mat !

    Ideale mat om uitdagende yoga poses te beoefenen. Doordat de mat een goeie anti slip heeft voel ik mij veilig in welke pose ik ook sta. Het was even verschieten toen ik de mat wou schoonmaken omdat de mat volledig donker werd maar dit verdween na een 10-tal minuten.

  • Vrouw
    30-39
    31 augustus 2018
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    de perfecte mat om thuis the oefenen

    Goede grip, lekker zacht en aangename structuur. De opdruk van de mat zorgt ervoor dat ik mijn houdingen beter kan uitlijnen. Zelfs als ik alleen train... Enig minpuntje: doordat dat de mat vocht/zweet absorbeert, zijn er na mijn practice vaak vlekken op. Deze vervagen wel als je de mat schoonmaakt. Ik probeer mijn mat daarom regelmatig schoon te maken met een vochtige doek en wat matspray.

  • Man
    30-39
    16 juni 2020
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Awesome Grip For Ashtanga, Value For Money

    This is the best mat I ever had in this price range. Mat has amazing grip for my ashtanga Practice, good cushioning and very sturdy mat.. I am loving it..

  • Man
    40-49
    27 mei 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Must have Yoga Mat

    One wouldn't get such a terrific Yoga Mat for this price anywhere else in Singapore.
    The mat is sturdy for daily use, has a fantastic grip and great thickness for Yoga/ other forms of exercise.
    I highly recommend this mat. GO BUY IT !

    Antwoord van het merk :

    Hi Vijay,

    We're very please to hear a happy & satisfied customer as you, in the review. Thank you for your time to come back to us and for your positive feedback about our product. We hope that the mat would indeed spur you on to keeping fit & healthy daily in your workout.

    Thank you, and we hope to see you too, soonest.

    https://www.decathlon.sg/?query=domyos

    Stay healthy, keep fit & stay happy always!

    Musafir,
    Sports Advisor
    Decathlon Singapore

    "Keeping Fit Through Sports - and Decathlon!"

  • Vrouw
    50-59
    20 mei 2020
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Best mat I’ve tried and excellent price. Yoga

    This mat has perfect grip from first dry hands moment. It’s the best mat I have ever used in 18 years of practicing and teaching, I have spent more than £80 twice On other brands, and yet this is the best yet, it’s hard wearing too.

  • Vrouw
    30-39
    29 juli 2020
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    great mat

    very comfortable!

  • Man
    30-39
    19 maart 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Nice Yoga mat

    heavyweights Mat little costly but apart from this nice yoga Mat

NAAR BOVEN