24,99 €*

Reviews on

Yogamat voor zachte yoga Comfort 8 mm groen met bladerprint

3.77 / 5 364 Reacties
265 gebruikers bevelen dit product aan

Bij Decathlon zijn reviews betrouwbaar.

  • Vrouw
    20-29
    13 januari 2021
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Fijne dikke anti slip yogamat

    Erg fijne mat, de dikte zorgt ervoor dat je geen pijnlijke knie-een krijgt en hij glijd niet.

  • Vrouw
    07 december 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Superfijne yogamat

    Supermooie en -fijne yogamat.
    Comfortabel en praktisch; een echte aanwinst.

  • Vrouw
    12 oktober 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Gewoon goed

    Goede mat, dik genoeg en leuk motief. Super voor deze prijs!

  • Vrouw
    30-39
    07 september 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Goede kwaliteit en leuk kleurtje

    Uitstekend !

  • Vrouw
    29 juni 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Superfijne yoga mat

    Elke keer dat ik de mat uitrol, word ik vrolijk van de mooie print. Ik heb snel last van drukpunten, maar met deze fijne dikke mat heb ik daar geen last meer van. Hij is ook perfect in formaat, ik heb genoeg ruimte zonder dat ik van de mat af rol. Heel erg blij met de aankoop en raad 'm iedereen aan.

  • Vrouw
    02 maart 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Super fijne mat

    Heel comfortabel maar toch stevig genoeg voor Pilates. Wel eerst een week laten luchten want het stinkt heel erg in het begin.

  • Vrouw
    30-39
    24 januari 2020
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Yogamat

    Mooie mat, maar zelfs na wassen en lang luchten komt er nog een vreselijke chemische lucht vanaf. Ik hoop dat dit nog bijtrekt.

    Antwoord van het merk :

    Beste Marije,

    Bedankt voor je reactie.

    Wat vervelend dat de geur te sterk is.

    Ik heb jouw feedback aan de productmanager doorgestuurd.

    Het gebruik van een spray met essentiële oliën kan helpen om geurtjes van de yogamat te neutraliseren. In onze collectie raden we deze spray aan:

    https://www.decathlon.nl/p/spray-met-essentiele-olien-voor-yogamat/_/R-p-123781?mc=8491191


    Als je toch liever een andere maat wil kiezen, retourneren of ruilen kan altijd bij ons. In je account kun je een retour aanmaken. In deze link vind je hoe je het gratis kan retourneren:

    https://www.decathlon.nl/help/services/_/R-a-retouren

    Zodra wij het product retour hebben ontvangen zullen wij de terugbetaling in orde maken. Producten die in de winkel zijn gekocht, kun je daar weer ruilen of retourneren.


    Als je nog hulp of advies nodig hebt, neem gerust contact met ons op.

    Nogmaals excuses voor het ongemak en dank voor je feedback.


    Sportieve Groeten, Gisele Digital Sport Leader - Gym, pilates ,yoga en dans

  • Vrouw
    02 maart 2021
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    too nice

    Good product

  • Man
    25 februari 2021
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Feedback - Yoga mat

    The product is good and meets requirement.

  • Vrouw
    60 of ouder
    23 februari 2021
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Green Leaf Print Gentle Yoga Mat

    very cooling effect

    Antwoord van het merk :

    Hello Elizabeth,


    Thank you for your review and for taking time to give us your feedback!


    We hope the Comfort Gentle Yoga Mat 8 mm - Green Leaf Print helps you in staying on a healthy lifestyle. Did you know? Our sport sessions are available for all our Decathlon Members and they are FREE :) Come sweat it out with us in yoga, pilates, functional training, kick-boxing HIIT and more! Sign up directly on our website: click HERE!


    I hope to hear from you more, and hope to see you in our stores too!


    Stay healthy, keep fit & stay happy always! :)



    Sport on safely!

    Amalina

    Digital Interaction Relay

NAAR BOVEN