Zakhandschoenen voor cardioboksen 500 zwart

Ref.
8545450
Pluspunt van het artikel
Twee polsbandriemen en beschermingsschuim over je vingerkootjes voor meer bescherming tijdens trainingen op de bokszak.
Bescherming tegen schokken
Het ergonomisch gevormd schuim met dubbele dichtheid beschermt je handen.
Gewrichtsondersteuning
Een optimale stabilisatie van de pols dankzij de dubbele klittenband!
Schuurbestendig
Synthetische bekleding in resistent PU, dus erg duurzaam.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 65.0% Polyurethaan, Hoofdstof : 35.0% Polyester Garnering : 80.0% Polyurethaan, Garnering : 20.0% EVA
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

De handschoen beschermt en is soepel.
Problemen om halters te tillen met bokshandschoenen? Om niet steeds te moeten wisselen, adviseren we om zakhandschoenen te dragen tijdens het cardioboksen, en geen bokshandschoenen. De cardiohandschoenen 500 hebben een wig aan de binnenzijde, zodat je net zo goed een vuist kunt maken als grondoefeningen doen (bv. pompen). Bovendien is de palm van de handschoen in suède en rubber bestand tegen transpiratie zodat je hand kan ademen.
Met het schuim met dubbele dichtheid kun je voluit gaan:
Voor een grotere flexibiliteit bestaat het schuim van de cardiohandschoenen 500 uit 2 delen: op de rug van de hand en op de vingerkootjes. Het ergonomische 3D-schuim op de vingerkootjes is gebogen, zodat het zich vormt naar je gesloten vuist en je beschermt als je op de bokszak slaat. En voor meer bescherming heeft het ook een dubbele dichtheid: de zachtere binnenste laag geeft meer comfort, terwijl de hardere buitenste laag van 5 mm je toelaat te slaan zoals met zakhandschoenen!
Een systeem met dubbele klittenbanden voor een beter positiebehoud.
Voor een beter positiebehoud -en dus een betere bescherming- tijdens cardioboksen, stellen we een systeem met gekruiste klittenbanden voor om de pols aan te spannen. We leggen het even uit: Met het eerste klittenband span je de elastiek rond je pols aan. Met het tweede klittenband hou je, in omgekeerde richting, de polssluiting op zijn plaats. De straps zijn makkelijk vast te nemen, zelfs met zakhandschoenen aan!
Wij presenteren met trots ...
...een product dat ontworpen werd om je handen zowel te beschermen als te stabiliseren tijdens het cardioboksen! We begonnen met het bestuderen van de behoeften en van de ergonomie samen met het SportsLab. Wat volgt zijn ontwerpen van een team van 3 personen, overleg met onze leverancier, prototypes en gebruikstesten met een tiental beoefenaars. Het resultaat zijn mooie, comfortabele en betrouwbare zakhandschoenen!
NAAR BOVEN