Zweetlegging Sweat+ voor dames, voor cardiotraining, zwart

Ref.
8311534
Pluspunt van het artikel
Geef een extra boost aan je training met deze zweetlegging die ervoor zorgt dat je meer gaat transpireren.
Lichtheid
239 g in maat 38.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 84.0% Polyester, Hoofdstof : 16.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
fitness: cardiotraining met lage tot hoge intensiteit.
Garantie
2 jaar

TIPS

Gebruikslimiet
Niet langer dan 12 uur na elkaar dragen.

Bijkomende informatie

Gebruik
Legging die kan worden gebruikt om sterker te transpireren tijdens het sporten, en op die manier de huidkwaliteit te verbeteren. Doordat je huid wordt gehydrateerd tijdens het transpireren, krijg je een zachter velletje. Wij adviseren om het dragen van de legging te combineren met geregelde lichaamsbeweging en een evenwichtige voeding indien je gewicht wilt verliezen.
Werking
Opgelet voor misvattingen: van transpireren vermager je niet. Deze zweetlegging bevordert het transpireren. Door te zweten worden dode huidcellen verwijderd en wordt je huid gehydrateerd, zodat de kwaliteit van je huid verbetert. Om uitdroging te vermijden, is het belangrijk dat je veel drinkt na het dragen van het pak. Dankzij deze zweetlegging kun je ook beter je spieren opwarmen.
NAAR BOVEN